Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul halucinant al lui Cristian Popescu Piedone, după victoria de la Sectorul 5. „Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă”

Monday, 28 September 2020, 11:44 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Cristian Popescu Piedone: „Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect! V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.”

Cristian Popescu Piedone a încheiat într-un mod extrem de tranșant postarea prin care și-a anunțat victoria la Primăria Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone: „Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL