Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajele ascunse din spatele logo-urilor unor companii celebre! Sigur nu știai asta

Thursday, 06 April 2017, 21:17 Sursă: REALITATEA.NET

Iată câteva exemple de logo-uri de mari companii IT şi platforme online care au mesaje ascunse, potrivit Go4it:

Amazon 

Există puţine persoane care au navigat pe internet fără să fi dat la un moment dat peste logo-ul Amazon. Acesta nu pare deosebit, dar mica săgeată galbenă pe care o conţine are un mesaj. Pentru mulţi oameni pare un zâmbet, care indică servicii de calitate şi clienţi mulţumiţi. Dar, la o privire mai atentă se observă că săgeata uneşte literele „a” şi „z” din logo, indicând diversitatea mare de produse existentă în cel mai mare magazin online din lume.

Vaio  

Deşi nu mai aparţine Sony, logo-ul VAIO este cunoscut de foarte mulţi pasionaţi de tehnologie. Acesta a fost realizat pe ideea simbiozei dintre tehnologia digitală şi cea analogică, folosind V şi A pentru a reprezenta valul care reprezintă semnalul analog. I şi O reprezintă valorile „1” şi „0” din sistemul binar.

Wikipedia 

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online din lume. Sfera incompletă din logo-ul său arată că mai este mult de lucru până când enciclopedia va include toate cunoştinţele existente în lume. Mai pe înţelesul tuturor, este un „şantier un lucru”, iar lucrul nu se va termina niciodată.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL