Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări frumoase de 8 Martie

Monday, 04 March 2019, 10:25 Sursă: REALITATEA.NET

Mesaje de 8 martie 2019. Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră. Iată mai jos câteva felicitări, mesaje, urări şi sms-uri, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.

De ce dăruim flori de 8 martie - semnificaţia buchetelor de care se bucură fiecare femeie

În acest articol veţi găsi: MESAJE 8 Martie. Mesaje de 8 martie 2018. Mesaje de Ziua Femeii. Urări de 8 Martie. Urări 8 Martie. Mesaje 8 Martie pentru mame. Mesaje 8 Martie pentru soţii. Mesaje 8 Martie pentru iubite. Mesaje de 8 Martie pentru profesoare. Mesaje de 8 Martie pentru fete. Mesaje de 8 Martie pentru prietene. Mesaje de 8 Martie pentru colege. Felicitări 8 Martie. Felicitări frumoase de 8 Martie şi Felicitări cu flori de 8 Martie. 

Pe data de 9 martie, românii se bucură de o sărbătoare mare şi anume Şfinţii 40 de Mucenici.Mulţi din nou aşteaptă această frumoasă zi pentru a savura clasicele reţete de mucenici cu zeamă sau cei moldoveneşti. Cu toate acestea, este bine să ştim că există o mulţime de tradiţii şi superstiţii legate de Sfinţii 40 de Mucenici.

Mesaje de 8 martie. Mesaje şi felicitări pentru mame

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

Mesaje frumoase de 8 Martie. ” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Semnificația BABELOR de la 1 la 9. Ce număr ai ales?

Mesaje de 8 martie 2019.„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!” 

Mesaje de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. . „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!” 

Mesaje de 8 martie 2019. Felicitări de 8 martie. „Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

Mesaje frumoase de 8 Martie. „Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

Mesaje de 8 Martie. „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL