Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesaj în ziua protestului: Alegerea care nu poate fi evitată. Apărați-vă viitorul!

Sunday, 26 November 2017, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

”Nu e despre Klaus Iohannis. Presedintele a trecut de mijlocul primului mandat, ramane de vazut daca va candida pentru cel de-al doilea, dar in orice caz, mai devreme sau mai tarziu va pleca de la Palatul Cotroceni.

Nu e nici macar despre Liviu Dragnea, un simplu actor principal al unui moment, doar un simptom, chiar daca unul extrem de grav, al unui sindrom numit fenomenul GIO care sufoca aceasta tara.

Nu e, in principal, despre nicio persoana anume, nu e despre niciun partid, chiar daca personalizarea este uriasa si tine de nevoia noastra de a vedea chipuri si a rosti nume ca sa ne angajam emotional intr-o cauza.

Întrebarea nu contine niciun nume, cu exceptia celui al Romaniei. Intrebarea este daca vrem ca Romania sa ramana si sa avanseze in lumea civilizata, democratica, caracterizata prin suprematia legii, a statului de drept, a regulilor, sau acceptam pabusirea Romaniei, adica a noastra, in timp, in perioada preaderare, cu toate consecintele aferente desigur.

Daca actuala putere va fi lasata sa arunce in aer echilibrele economice atragand sanctiuni din partea UE, daca va fi lasata sa masacreze Legile Justitiei care au conditionat intrarea noastra in UE, daca justitia va ajunge din nou marioneta grupurilor mafiote, desigur nu se va crapa cerul intr-o zi. Soarele va continua sa rasara. Dar peste o Romanie a carei situatie se va degrada rapid”, scrie Ioana Ene Dogioiu.

Articolul integral


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL