Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Memoria unei eleve de 16 ani se resetează la fiecare două ore. Crede că e 11 iunie mereu

Friday, 13 September 2019, 14:35 Sursă: REALITATEA.NET

Riley Horner, adolescenta de 16 ani, a fost lovită din greșeală în cap în luna iunie anul acesta în timpul unui concert și după numeroase stări de rău și vizite la spital, simptomele ei rămân în continuare un mister medical.

După mai multe operaţii la cap şi câteva expertize, medicii le-au spus părinților că fata lor este în regulă şi au trimis-o acasă.

"Ne-au spus că nu este nimic în neregulă din punct de vedere medical. Nu pot vedea niciun fel de contuzii la radiografii. Fratele meu a decedat săptămâna trecută şi eu cred că ea nici nu realizează acest lucru. Îi spunem în fiecare zi, dar nu îşi aduce aminte", spune mama tinerei.

Pentru a putea trăi o viață cât mai normală, Riley are la ea un carnețel și un pix pentru a-și nota evenimentele zilnice.

"Ştiu că este greu pentru ei, la fel cum îmi este şi mie. Oamenii nu înţeleg, este ca şi un film. Nu îmi aduc aminte ce am făcut la cină", explic fata.

Cel mai înspăimântător lucru pentru Riley este că va creşte şi nu îşi va aduce aminte nimic din tinereţe.

Părinţii ei sunt hotărâţi să apeleze la cei mai buni neurochirurgi din Statele Unite ca să o ajute pe tânără să îşi recapete memoria.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL