Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Meleșcanu, făcut de râs de o jurnalistă BBC, sătulă de explicațiile puerile privind amnistia -VIDEO

Tuesday, 08 January 2019, 13:52 Sursă: REALITATEA.NET

O jurnalistă BBC izbucnește în timpul unui interviu cu ministrul de Externe al României Teodor Meleșcanu, pe tema amnistiei.

Emily Maitlis cataloghează drept absurdă explicația șefului diplomației, care explică, într-o engleză precară și cu accent puternic, că România are nevoie de amnistie din cauza aglomerării penitenciarelor. 

După ce îl întreabă pe Meleșcanu despre semnalul pe care îl trimite Bucureștiul pe tema justiției, Emily Maitlis se vede nevoită să îl întrerupă pe ministrul de Externe, care ignoră fondul întrebării și turuie despre problema penitenciarelor.  

”Domnule, iertați-mă, să fim serioși. Vorbim despre practici politice corupte și despre intenția țării dumneavoastră, a guvernului, de a oferi o amnistie acelor politicieni care au fost găsiți vinovați. E absurd”, spune jurnalista BBC.

”Poate credeți că este absurd, dar vă pot asigura că din când în când, în toate țările, dacă lucrurile nu merg bine din punct de vedere al Codului Penal, există posibiliatea de a căuta soluții alternative”, răspunde Meleșcanu.

La doar o oră de la postarea pe Facebook, scurtul clip extras din interviu avea 14 mii de vizualizări și aproape o mie de distribuiri.  


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL