Melania Trump, suparată foc. Care este motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite suferă

Sunday, 07 October 2018, 13:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, i-a îndemnat pe oameni să acorde mai puţină atenţie ţinutelor sale şi mai multă acţiunilor pe care le întreprinde, sâmbătă, la încheierea turneului său în Africa. Melania Trump a spus că mesajul turneului său în Ghana, Malawi, Kenya şi Egipt a fost să arate lumii că "ne pasă".

A fost prima călătorie pe care Melania a întrerpins-o singură în afara Statelor Unite şi o ocazie rară când a răspuns
întrebărilor adresate de reporteri pe o varietate de subiecte, relatează Reuters duminică. Prima doamnă rareori discută cu reporterii şi acum a ales să facă acest lucru în apropierea Marelui Sfinx.

Întrebată despre alegerile sale vestimentare, Melania Trump s-a plâns că ţinutele sale au atras mai multă atenţie decât munca ei pe problemele copiilor. "Aş vrea ca oamenii să se concentreze asupra a ceea ce fac, nu a ceea ce port", a spus fostul topmodel, înainte de a poza în faţa unora dintre cele mai importante repere din Egipt.

Melania Trump şi-a atras critici pentru că purta o pălărie albă în timpul unui safari în Kenya din cauza asocierii cu exploatarea africanilor. Acest tip de pălărie era preferat de colonialiştii europeni în secolul al XIX-lea, aminteşte Reuters.

Nu a fost prima dată când hainele Melaniei Trump au stârnit controverse. Ea a provocat indignare la începutul acestui an când, în timpul unei vizite la un adăpost din Texas care găzduia copii migranţi separaţi de părinţi, a purtat o jachetă purtând cuvintele "Chiar nu-mi pasă, ţie?".

Melania Trump a ajuns la Cairo sâmbătă, ultima etapă a turneului său în Africa, venind din Nairobi. Preşedintele Trump a fost citat că ar fi spus că imigranţii din Africa au venit ''din ţări haznale'', deşi a negat că ar fi spus aceste cuvinte.

"Nimeni nu a discutat despre aceasta cu mine (în timpul călătoriei) şi eu nu l-am auzit niciodată făcând aceste comentarii. Şi era o sursă anonimă aşa că aş pune punct discuţiei despre asta'', a spus ea.

Prima doamnă a mai afirmat că nu este întotdeauna de acord cu tweet-urile soţului ei şi că i-a spus care sunt opiniile sale. Uneori m-a ascultat, alteori nu, a relevat ea.

''Îi spun părerea mea sinceră şi sfatul meu onest'', a adăugat Melania. ''Am propria voce şi propriile opinii şi este foarte important pentru mine ca eu... să exprim ceea ce simt''.

 

Sursa


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN