Meghan, interviu şocant! Întrebarea indecentă a lăsat-o fără cuvinte. Nu se putea ceva mai jenant!

Wednesday, 22 May 2019, 08:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Meghan Markle a acordat, de-a lungul carierei de actriţă, mai multe interviuri. Şi totuşi, în 2013, la acea vreme actriţă în serialul "Suites", cea care este acum soţia Prinţului Harry a trecut printr-un moment cel puţin neobişnuit în timpul unui interviu, când gazda emisiunii i-a pus cea mai indecentă întrebare cu putinţă!

A acordat interviuri pe bandă rulantă, însă cu siguranţă acesta va rămâne în istorie din cauza întrebărilor intime care i-au fost puse. S-a întâmplat în august 2013. La acea vreme, Meghan deja juca rolul lui Rachel Zane, în serialul "Suits", iar cel care a şocat-o cu întrebările intime este Craig Ferguson.

În timpul interviului, Craig a strecurat complimente pe bandă rulantă. La un moment dat, însă, discuţia s-a oprit asupra originilor lui Meghan. Jurnalistul s-a arătat umit când aceasta i-a spus că s-a născut în Los Angeles. "Da, chiar m-am născut şi am crescut în L.A. Sunt reală! Uite, ciupeşte-mă şi convinge-te!", i-a spus Meghan. În secunda următoare, Craig s-a întins spre ea şi a apucat-o uşor de piele. De aici, interviul a luat o turnură neaşteptată!

"Ce corp ciudat ai, fără pic de păr! Eşti cumva delfin?", i-a spus acesta.

"Nu e uşor să fii o doamnă...", i-a replicat Meghan, uşor amuzată, dar vizibil încurcată de gestul şi întrebarea jurnalistului.

"N-ai pic de păr pe tine! Cumva practici înotul de performanţă?", a continuat Craig.

"Nu, nici vorbă! Dar, dacă înotam, cu siguranţă prindeam ceva viteză!", i-a întors-o Meghan.

După ce a fost postat pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat, interviul a iscat valuri de critici. Marea majoritate a comentariilor susţineau ideea că jurnalistul a fost extrem de indecent. "Aluziile sexuale sunt extrem de deranjante", au spus internauţii, care au taxat în termeni duri prestaţia lui Craig. "Tipul e extrem de ciudat", au mai spus aceştia.

Doi ani, femeia a crezut că are câine. ŞOC URIAŞ când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă

Doi ani, femeia a crezut că are câine. ŞOC URIAŞ când a aflat ce bestie crescuse, de fapt, în casă

Nici prin gând nu i-a trecut acestei femei că animalul pe care-l crescuse de mic nu era un câine, cum crezuse timp de doi ani de zile, ci o bestie! A avut parte de un şoc uriaş când a aflat ce era animalul pe care-l lăsase chiar să doarmă cu ea! Citește-i povestea AICI.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri