Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medicii de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Tulcea şi-au depus demisiile

Friday, 26 April 2019, 12:15 Sursă: REALITATEA.NET

Din păcate, medicul pensionar care ajută secţia, va trebui peste câteva zile să plece să se opereze, aşa că munca pe una dintre secţiile de foc ale spitalului se va împărţi la doi medici. Acest fapt i-a determinat pe aceştia să îşi depună demisiile, fiind deja epuizaţi atât fizic, cât şi psihic.

Am luat legătura cu managerul spitalului, dr. Tudor Năstăsescu, de la care am aflat că:” îmi doresc şi cred că aceste demisii să fie mai mult simbolice. Într-adevăr, situaţia este fără precedent şi acest gest reprezintă un ultim semnal de alarmă!

De luni de zile, atât eu cât şi preşedintele Consiliului Judeţean facem presiuni la toate nivelurile pentru a aduce medici la Tulcea…şi nu numai pentru ATI! Avem o criză acută de medici şi, deocamdată, nu prea avem ce face! Nimeni nu poate obliga vreun medic să vină la Tulcea, dacă acesta nu vrea. Salariile sunt mari şi pe lângă salarii mai sunt şi multe alte beneficii…casă…masă…. Cu toate acestea, medicii nu vor să vină la Tulcea” – a spus mâhnit Năstăsescu.

Dacă demisiile celor doi medici ATI nu vor rămâne doar simbolice, situaţia va deveni din gravă, în criză generalizată! Niciun caz care va necesita intervenţie chirurgicală URGENŢĂ nu va mai putea fi operat la Tulcea, urmând a fi transportate la spitalele din judeţele limitrofe. Cum, în cazurile grave, contează secundele, cel mai probabil vor fi oameni care vor muri, ceea ce reprezintă un scenariu groaznic!

Mai multe detalii, pe realitateadetulcea.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL