Mariana Câmpeanu, SOLUŢIA în cazul egalizării vârstei de pensionare între femei şi bărbaţi

Sunday, 19 January 2014, 14:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministerul Muncii a găsit soluţia perfectă pentru a contracara efectele egalizării vârstei de pensionare între femei şi bărbaţi: Semipreparatele le vor ajuta pe gospodine să nu mai petreacă mult timp la cratiţă şi să se relaxeze alături de familie. În plus, ministrul Muncii Mariana Câmpeanu spune că se caută o soluţie ideală şi pentru mărirea alocaţiilor pentru copii.

"Trebuie să le ajutăm pe femei, să aibă condiţii pentru creşterea copilului. Să le ajutăm cu semipreparate,
să nu mai stea să cureţe cartofi", spune Mariana Campeanu.

Şi în timp ce copilul este hrănit cu semipreparate, Ministerul va încerca să rezolve şi problema alocaţiilor pentru copii. Şi cum altfel, dacă nu prin studii.
"Vrem sa facem studii importante in România, ce înseamnă un standard minim de obligaţii pe care trebuie sa le ai faţă de copii şi un standard de cost, aceleaşi lucruri trebuie calculate şi făcute publice", a mai spus Câmpeanu.

Şi problema persoanelor cu handicap va fi rezolvată, dar prin intermediul japonezilor. Căci fără ei nu avem timp şi nici bani să ne ocupăm de această problemă.

"Avem un grant în Japonia si putem si noi sa lucram mai lejer, pentru ca niciodata nu sunt bani suficienti sa se lucreze la criteriile de incadrare grad handicap", a mai spus ministrul Câmpeanu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL