Marian Oprișan, apel către SRI, SIE și instituțiile de forță, de pe scena CN-ului PSD

Sunday, 16 December 2018, 17:55 Sursă: REALITATEA.NET

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a lansat un apel către serviciile secrete SRI și SIE să nu se implice în alegerile prezidențiale din 2019 și să lase România să aibă un președinte român.

Adaugă părerea ta

”Fac un apel către SRI, SIE, către instituțiile de forță ale României: din toată inima vă rog ca în 2019 să lăsați România să aibă un președinte care este român, care își iubește țara, un om bun la suflet!”, a spus Marian Oprișan.

Vicepreşedintele PSD a spus şi că este nevoie de o strategie pe toate domeniile, lucru pe care preşedintele Iohannis l-a ignorat atunci când i l-a cerut.

"I-am cerut preşedintelui Iohannis să ne cheme pe toţi factorii responsabili din România şi împreuenă să ne punem picioarele în apă rece şi să facem o strategie de dezvoltare în sensul să stabilim împreună care e interesul naţional pe fiecare domeniu de activitate. Această strategie pe fiecare domeniu, într-o lege cu două treimi, care ar fi devenit obligatorie pentru toate guvernele pentru următorii 30 de ani. Iohannis nu a fost capabil să facă aşa ceva. Vă spun aici, demnilor preşedinţi şi doamna premier: E de datoria PSD-ALDE să facă strategia de dezvoltare a României pentru că dacă facem acest lucru, poporul va recunoaşte meritele PSD ALDE", a mai spus Oprişan.

Alte articole din: POLITICĂ