Mare atenţie! Se circulă în condiţii de ceaţă pe A2, A3 şi pe DN2B

Sunday, 15 January 2017, 09:09 Sursă: REALITATEA.NET

Se circulă cu dificultate pe autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, unde a început să se lase ceaţă, vizibilitatea fiind cuprinsă între 100 şi 200 de metri. În condiţii similare se circulă şi pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, în apropiere de Bucureşti. Fenomenul mai este prezent în judeţul Brăila, pe DN2B(E87) - centura municipiului Brăila, unde vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, anunţă Infotrafic.

Adaugă părerea ta

Poliţia le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţă în mers şi să folosească luminile de întâlnire (dacă vizibilitatea va scădea mai mult, trebuie aprinse şi luminile de ceaţă).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române mai informează că, duminică dimineaţă, în judeţul Neamţ, traficul rutier este întrerupt pe DN15B Târgu-Neamţ - Poiana Largului, în zona Pipirig, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz. Conform primelor informaţii, autoutilitară a intrat pe contrasens. Cauza probabilă a accidentului a fost oboseală la volan.

Ninge slab în nordul Transilvaniei. În păsurile Tihuţa (DN17, judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Gutâi (DN18, judeţul Maramureş) partea carosabilă este umedă (zăpadă fiind doar în zona acostamentelor).