Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Vela îi cere şefului Poliţiei să facă verificări după modul în care a fost tratată Sorina Pintea

Wednesday, 04 March 2020, 16:42 Sursă: Realitatea.NET

Pintea a fost dusă la Policlinica MAI în cătuşe, deşi starea acesteia de sănătate este foarte gravă. Mai mult,  presa a fost anunţată că Sorina Pintea va fi dusă la policlinică, astfel că zeci de reporteri erau prezenţi la intrarea în unitate medicală.

"Am dispus şefului Poliţiei Române să facă o verficare a modului în care s-a acţionat. Am dispus şi Direcţiei medicale să facă verificări cu privire la avizul medical, dacă toate au fost coordonate corect şi legal În funcţie de raportul Poliţiei Române, vă vom anunţa în timp util măsurile luate în acest caz", a declarat Marcel Vela.

Sorina Pintea suferă de o boală autoimună, iar printre simptime se numără şi o semipareză. Pintea a fost împinsă de un ofiţer de poliţie în momentul în care a coborât din maşina poliţiei şi a intrat în policlinică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-04 23:14:37
Elena B.

Două cornute psdiste.

2020-03-04 23:17:39
Dragi tovarashi roscovani ! De ce DISCRIMINATI romanii !!!

Hoatza a fost transportata cu ce sint transportati TOTI hotii !??? Ce va mirati atit !? Furi de la bolnavi, furi de la stat si vrei sa fii transportata in italia la tratament !? Sa fiti transportati cu ceea ce le-ati oferit romanilor cu plicul, voi care furati la punga !!!

2020-03-04 23:24:42
Domnu jude, ce facem domne ...

Cu cinismul si lacomia celor care au jefuit tara !? Care au vindut-o si demolat-o ?’! Care au omorit milioane de romanii mintindu-i ca va fi mai bine ( pe lumea cealalta) ?! Care au gonit alte milioane din tara distrugind locurile de munca !? Ce facem don jude ?

Alte articole din: ACTUAL