Mână criminală la Gherla? O mașină a ars ca o torță

Tuesday, 03 May 2016, 09:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Alarmă luni noapte într-o parcare situată pe strada Mesteacănului din Gherla. Un autoturism a fost distrus în totalitate de un incendiu.

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte, în jurul orei 00:45, la un autovehicul parcat pe strada Mesteacănului din Gherla. Locuitorii din zonă au fost treziți din somn de flăcările uriașe, înalte de aproximativ 2 metri.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii voluntari de la Gherla, dar și pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Din nefericire, autoturismul cuprins de flăcări a fost distrus în totalitate, flăcările afectând și două autoturisme situate în imediata apropiere.

Potrivit primelor informații, se pare că focul a fost pus internționat, pompierii din cadrul SVSU Gherla, ajunși primii la locul solicitării, confirmând pentru autorități că luneta și un geam lateral al autoturismului distrus de flăcări erau sparte, motiv pentru care se crede că la mijloc ar fi vorba de o mână criminală.

Sursa: dej24.roAdaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL