Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mama care a devenit ţinta invidiei tuturor părinţilor. Ce a decis să facă, înainte de Crăciun

Tuesday, 08 December 2015, 18:18 Sursă: REALITATEA.NET

Se numește Jen Gale, este originară din comitatul englez Wiltshire și consideră că sărbătorile care ne prind nepregătiți din punct de vedere financiar nu ar trebui să fie motive de a împrumuta bani. Acum câțiva ani, a luat o decizie care i-a schimbat viața nu doar ei și soțului, ci și celor doi copii de 7 și 4 ani.

A decis să reducă numărul de cumpărături și să se descurce fără produsele pe care le cumpăra, de obicei, în contextul Crăciunului. În decembrie 2014, părinții le-au făcut daruri doar copiilor și au încetat să mai cumpere pomi de Crăciun. Apropo, cadourile pentru pici au fost confecționate cu mâinile lor, iar bradul a fost clădit din ambalaje verzi, pentru ouă.

    „Vrem ca micuții să înțeleagă că sărbătorile de iarnă nu înseamnă doar cadouri, ci o perioadă petrecută împreună. Vreau să transform ciclul neîntrerupt de shopping, datorii și stres – într-o altă cale, în afara mulțimii”, spune mama, conform ea.md.

Jen și soțul ei și-au propus ca împreună cu odraslele lor, să creeze decorații handmade pentru casă și brad, să pregătească dulciuri de casă, să meargă prin oraș și să identifice cea mai frumos decorată locuință etc. Englezoaica le va dărui copiilor, de Crăciun, jucării și accesorii confecționate manual și s-a înțeles cu soțul să nu-și facă daruri, ci să-i adune pentru o vacanță bine meritată, împreună.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL