Maia Morgenstern, revoltată pe Facebook. Nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc

Monday, 25 March 2019, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Marea actriţă Maia Morgenstern, care deţine şi funcţia de manager la Teatrul Evreiesc de Stat, a postat un mesaj pe Facebook, din care reiese că angajaţii nu au mai fost plătiţi de 3 luni. 

Adaugă părerea ta

Mesajul integral postat de Maia Morgenstern pe Facebook: 

"Avem probleme, mă?? Avem convulsii de indignare! Ne sufocăm de atâta controversă! Avem insomnii de vigilență în fața nedreptății! Atacuri de panică față în față cu inechitatea! Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei! Greața ne ia de la ipocrizie! Nu mai răbdăm atâta... în fine.

Și în vremea asta niște oameni nu își iau banii / drepturile bănești ce li se cuvin. De trei luni. Nu văd banii pentru care au contracte, banii pentru care au muncit. Trei luni.

SIGUR, cu toții înțelegem că e o situație. Că se va rezolva în cel mai scurt timp, că lucrurile nu vor rămâne așa, că nu e vina noastră... Că să avem puțintică răbdare... Că nu-i bine să facem scandal acum... Că o să zică...

Și în timpul ăsta, alături de noi, niște alți noi - debutanți, figuranți, cabiniere, plasatoare, îngrijitori, pompieri, într-un cuvânt colaboratorii....- încearcă să se cârpească. Așa cum pot. De azi pe mâine. De-o pâine. Ba chiar suntem generoși și altruiști, deh, artiști... mai ,ajutăm" un pic. O mica sumă, OAMENI suntem!

Ne pasă, nu-i așa?!? Salariul ăla al nostru (bun, rău, mare, foarte mare, prea mare - după unii -... potrivit, ok) merge înainte. Între timp mai facem o plimbare, o călătorie de plăcere, o excursie, o colaborare fructuoasă, un proiect măreț și curajos!

Doi se ceartă, și-al treilea moare de foame. Și al patrulea... și-al cincilea... da'-s mici. Prea mici.
Aproape că E MINUNAT. E SOLD OUT"