Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Maia Morgenstern: Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe

Monday, 01 May 2017, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

Într-un larg interviu acordat jurnaliștilor de la adevărul.ro, Maia Morgenstern povestește cum își petrecea în copilărie ziua de naștere.

„Pe mine m-a afectat această sărbătoare care cade de ziua mea de naştere, în sensul că nu puteam duce bomboane la şcoală, fiind o zi liberă. Era singura mea supărare. În rest, întotdeauna, am petrecut frumos de ziua mea, am aşteptat oaspeţi cu mare drag de ziua mea”, își amintește actrița.

Cunoscută pentru simplitate, actrița a declarat că nu o perie vârsta de 55 de ani.

„De ce să-mi ascund vârsta? Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe în ţara asta. Vom fi o ţară fără babe. Nu trebuie să ducem lipsă de babe şi de moşi, sunt şi ei necesari”, spune Maia Morgenstern.

Actrița a subliniat și importanța rolurilor pe care le-a jucat de-a lungul carierei:

„Consider o şansă faptul că m-am întâlnit cu eroine de facturi diferite, de vârste diferite, teribil de neasemănătoare, astfel încât sper că nu mă aflu în pericolul de a fi etichetată, de a fi folosită doar într-un singur gen de personaje.”

Maia Morgenstern s-a născut în București, într-o familie evreiască. A studiat la Academia de Teatru și Film iar debutul în cinematografie s-a produs în anul 1983, cu filmul „Prea cald pentru luna mai“. 

A cunoscut celebritatea cu rolul Nelei din filmul „Balanţa", în regia lui Lucian Pintilie, iar la nivel internaţional, a devenit cunoscută în 2004, prin rolul Maria, din controversata peliculă „Patimile lui Hristos", a lui Mel Gibson. 

Actriţă a Teatrului Evreiesc de Stat, a jucat în producţii independente la Teatrul Luni şi Compania D'Aya, iar, din 1990, a început să joace la Teatrul Naţional Bucureşti. Din 2012, a preluat conducerea Teatrului Evreiesc de Stat.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL