Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MAI: Trei tone de alimente, apă, pături şi saltele, transportate în Mehedinţi, pentru sinistraţi

Tuesday, 16 September 2014, 19:58 Sursă: Mediafax

De asemenea, pentru autorităţile locale au fost puse la dispoziţie 18 tone de motorină necesare autoutilajelor cu care se intervine. Produsele alimentare au fost transportate în Mehedinţi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, restul ajutoarelor fiind duse cu autocamioanele aparţinând Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

Oprea a mers, marţi, în zonele afectate de inundaţii din judeţul Mehedinţi, respectiv în localităţile Orşova şi Eşelniţa.

Potrivit MAI, în prezent, nu sunt persoane sau localităţi izolate, iar pe drumul naţional DN6 circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri.

În zonele afectate intervin peste 600 de forţe din MAI, angajaţi ai Apelor Române şi ai autorităţilor locale, acestea având la dispoziţie peste 200 de mijloace auto. Totodată, peste 700 de efective ale MAI sunt în rezerva de intervenţie.

În urma inundaţiilor din Mehedinţi, o persoană a murit şi două sunt date dispărute, după ce ar fi fost luate de viitură.

Hidrologii au prelungit până miercuri după-amiază avertizarea cod portocaliu de inundaţii, pe râuri din judeţele Timiş şi Caraş-Severin, dar şi codul galben, pe alte râuri din cele două judeţe şi din Mehedinţi şi Dolj.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL