Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mai multe gospodării şi străzi din Reşiţa, inundate după o ploaie torenţială

Friday, 19 August 2016, 18:36 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, pompierii au fost solicitaţi să intervină în municipiu pentru evacuarea apei în urma unei ploi torenţiale.

"În urma ploii torenţiale (30-35l/mp) care a căzut astăzi (n.r. - vineri) în judeţul Caraş-Severin, în aproximativ o oră, în municipiul Reşiţa au fost inundate un număr de 19 străzi, şapte case, 14 curţi şi patru beciuri. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe aceste străzi, iar Pasajul TMK a fost blocat din cauza acumulării de apă", se arată în comunicatul citat de News.ro.

Echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin au acţionat pentru evacuarea apei din case cu ajutorul motopompelor şi continuă intervenţiile pentru evacuarea apei din curţi şi beciuri.

Judeţul rămâne sub avertizare hidrologică de cod portocaliu până la ora 24.00, având în vedere că se estimează scurgeri de pe versanţi, torenţi, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe râurile mici şi bazinele hidrografice ale râurilor Bârzava, Pogăniş, Caraş, Timiş şi Bistra.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL