Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Magda Vasiliu a povestit drama curemurătoare a unei fete care a murit de leucemie: Ea a fost Andrada

Wednesday, 23 August 2017, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Aceasta scrie despre Andrada, o tânără care a pierdut lupta cu boala și care, potrivit jurnalistei, a fost maltratată la Spitalul Universitar din Bucureşti, timp de un an. Deşi la Constanţa, 900 de persoane au donat sânge pentru ca tânăra să se facă bine, acesta nu a ajuns la pacientă. Iată mesajul dureros al 

"Andrada a fost maltratata la Spitalul Universitar din Bucuresti, timp de un an...Nu am primit un gram de chimioterapie...Pana si sange am cumparat...La Constanta s a donat pentru Andrada, 900 de persoane..N au fost in stare sa dea un fax ca sa trimita sangele...Sotul meu a platit salvarea sa aduca sangele la Bucuresti...Ne spuneau ca daca o urcam in avion face atac cerebral, comotie..Spuneau ca noi, parintii, o omoram. Andrada a plecat cu 4 bacterii in Italia...Avea hemoglobina 4, era in aplazie severa, totala, era toata vanata...Intr-un final au gasit o punga, dar nu era iradiata..Mi au dat punga si mi au spus sa merg la institut, in dr Felix sa iradieze sangele, da' repede, ca inchide! Am iesit si am batut cu pumnii in geamul unui taximetrist, sa ma duca repede, ca altfel copilul meu moare...Acolo, la institut erau 2 doamne si un domn, care ma asteptau cu tigarile in gura, extraordinar de plictisiti...Cand am ajuns, Andrada avea buzele si unghiile negre, nu vinete! Cand ii luau maduva plecam cu seringa plina de maduva impachetata cu leucoplast, sa nu curga...alergam intre doua statii, de la Universitar la alt institut! Totul era contracost..!"
Sunt cuvintele scrise cu durere de mama Andradei...Copilul ei a murit...Nu am ce sa comentez...dar am vrut ca povestea Andradei s fie stiuta de toti cei care sunt sau ar trebui sa fie responsabili...Ea a fost Andrada..." a scris Magda Vasiliu, pe Facebook. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL