Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mașina liderului laburist din Marea Britanie a trecut peste un cameraman BBC

Thursday, 11 May 2017, 16:10 Sursă: REALITATEA.NET

În timp ce liderul laburiștilor, Jeremy Corbyn, încerca să evite jurnaliștii care doreau să-i pună întrebări despre problemele de dată recentă, mașina sa a trecut peste piciorul unui camaraman de la BBC.

În mașină se aflau Jeremy Corbyn și consilierul său, James Schneider. Cameramanul s-a prăbușit la pământ sub privirile îngrijorate ale celor prezenți. Ceilalți jurnaliști i-au sărit în ajutor acestuia, iar la scurt timp, și-a făcut apariția o ambulanță.

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat astăzi:

"Un cameraman cu experiență al postului BBC a fost rănit în timp ce filma la întâlnirea Partidului Laburist. Acesta a fost dus la spital pentru evaluare și tratament. În momentul de față, BBC se concentrează pe datoria de a avea grijă de angajatul lor, asigurându-se că este în regulă.”

Incidentul a survenit după o zi dificilă pentru membrii Partidului Laburist. Noaptea trecută, un manifest de 43 de pagini a ajuns în presă, declanșând un scandal imens. Situația a denaturat în cadrul partidului, după ce membrii acestuia au început să se acuze reciproc de trădare sau neglijență.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL