Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lungimea degetelor îţi dezvăluie personalitatea

Friday, 01 July 2016, 08:35 Sursă: REALITATEA.NET

Tipul A - inelarul mai lung decât arătătorul


Oamenii care au inelarul mai lung decât arătătorul sunt frumoşi şi atractivi. Pentru unii, farmecul acestor oameni este irezistibil. Pot fi persoane destul de agresive, care îşi asumă riscurile cu zâmbetul pe buze.

Ei aleg, de obicei, să fie soldaţi, ingineri, jucători de şah şi, de asemenea, se pricep foarte bine să rezolve integrame. Studiile au arătat că persoanele cu degetele inelar mai lungi sunt oameni de succes, câştigând mai mulţi bani decât cele cu inelar mai scurt.

Tipul B - inelarul mai scurt decât arătătorul


Oamenii care au inelarul mai scurt decât arătătorul sunt încrezători în sine şi destul de aroganţi. Preferă singurătatea şi se vor bucura oricând de timpul lor liber; sigur nu vor să fie deranjaţi. În privinţa relaţiilor, ei nu vor face niciodată primul pas, dar apreciază toată atenţia care li se dă, potrivit bzi.ro.

Tipul C - inelarul şi arătătorul sunt la fel de lungi


Persoanele ale căror inelar şi index sunt la fel de lungi iubesc liniştea şi nu se simt deloc confortabil într-un conflict.
Sunt bine organizate şi sunt întotdeauna alături de cei din jur şi fideli în relaţii. De asemenea, relaţia de cuplu este sfântă pentru ei şi tot timpul vor manifesta sensibilitate şi vor fi grijulii cu partenerii lor.

Nu toată lumea are această linie în palmă: Ce înseamnă dacă o aveţi


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL