Mama Luizei Melencu, dezvăluiri incendiare: "Procurorul Vasilescu ne-a umilit"

Monday, 12 August 2019, 20:49, Sursă: REALITATEA.NET

Mama Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani ucisă la Caracal, a afirmat că anchetatorii caută un lănțișor al fetei sale într-un canal din casa lui Gheorghe Dincă, suspectul principal de crimă.

Adaugă părerea ta

”Se caută un lănțișor cu 3 inimioare. Luiza nu purta alte bijuterii. Noi nu știm nimic. Vreau să îmi iau familia și să ne revoltăm, după ce avocatul nostru a fost amenințat de procurori că va fi îndepărtat din anchetă.

Mâine se fac patru luni de la dispariție și noi nu știm un răspuns concret despre copilul nostru. Eu am muncit pentru el. Ne-au luat-o vie, nu ne-au luată-o moartă. Ne-au răpit-o vie, nu moartă. Procurorul Vasilescu ne-a umilit.

Ultimul cuvânt pe care i l-am spus: ”Luiza, mamă, să ai grijă, în ce mașină te urci!”. Ea pleca mereu însoțită. Acum a fost prima dată când a plecat neînsoțită și nu s-a mai întorc”, a spus mama Luizei Melencu la RTV.

Pe de altă parte, avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat că Gheorghe Dincă nu este nebun şi a cerut autorităţilor ca acesta să fie păzit bine, ca "să nu poată să fie sinucis". CITEȘTE AICI DETALII!

Alte articole din: Ultimele Stiri