Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucruri de care trebuie să scapi până la sfârșitul anului dacă vrei să ai noroc în 2018

Friday, 29 December 2017, 10:12 Sursă: REALITATEA.NET

Lucruri de care trebuie să scapi până la sfârșitul anului dacă vrei să ai noroc în 2018

Iată lucrurile la care trebuie să renunți până la sfârșitul anului, dacă vrei să ai noroc în 2018. 

Serviciul de masă pe care nu l-ai folosit niciodată

Nouă regulă: fie începi să folosești des acest serviciu de masă, fie scapă de el. Nu poate fi o luna mai bună decât Decembrie pentru a decide ce să faci cu toate acele farfurii, castroane etc pe care le-ai primit în dar de ziua ta sau la nuntă. Așadar, sortează-le în două categorii: în prima pune-le pe cele care vrei să le folosești și în cealaltă pe cele de care vrei să scapi (le poți oferi cadou sau să încerci să le vinzi). 

Lucrurile pe care voiai să le donezi

Indiferent că este vorba despre haine, cărți, jucării sau biciclete, este întotdeauna o idee bună să donezi lucrurile (în stare perfectă de fucționare) prea puțîn folosite. 

Alimentele pe care le-ai cumpărat vara trecută

De obicei, oamenii cumpără o mulțime de alimente în timpul verii pentru a merge la grătare, la iarbă verde etc. Însă unele dintre aceste produse încep să expire și ocupă degeaba locul în dulap sau frigider. Spre exemplu, un borcan cu sos barbeque deschis trebuie consumat în cel mult o luna, dacă este ținut în dulap sau 4 luni în frigider. Cutia cu ciuperci deschisă, la fel, este bine să să folosești alimentele în cel mult o lună, după aceea produsele încep să se usuce sau devin lipicioase. Semințele, în schimb, pot fi consumate în două-trei luni, apoi scapă de ele dacă nu le-ai consumat.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL