Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucian Bode, pe şantier. Care este stadiul lucrărilor la lotul 2 din Autostrada Comarnic - Braşov

Friday, 10 April 2020, 16:28 Sursă: Realitatea.NET

Ministrul Lucian Bode s-a deplasat împreună cu reprezentanţii administraţiei publice din Braşov, pe şantierul sectorului Predeal – Cristian parte a lotului 2 din Autostrada  Comarnic - Braşov, pentru a verifica stadiul lucrărilor la faţa locului.

Acest obiectiv are contract semnat cu Asocierea SC Alpenside SRL - SC Specialist Consulting SRL. Contractul în valoare de 118.019.701,80 lei (fără TVA) are alocată o perioadă de 6 luni pentru proiectare, 18 luni perioada de execuţie şi 48 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

”Mobilizarea antreprenorului este una foarte bună, lucru pe care l-am văzut şi pe alte şantiere unde lucrează români. Este un lucru foarte bun că şantierele sunt deschise pentru că în acest fel putem stimula economia. Infrastructura este un domeniu vital în aceste momente şi de aceea cred că trebuie să ne aplecăm cu precădere asupra tuturor investiţiilor atât de necesare. Antreprenorii trebuie să ştie că suntem alături de ei şi, pe cât posibil, încercăm să le rezolvăm solicitările. Sunt sigur că toţi ştiţi faptul că am depus toate eforturile ca în aceste momente tot transportul de marfă să nu fie afectat şi aprovizionarea cu materialele necesare şantierelor să nu fie întrerupă.

Pentru că suntem şi în aproprierea DN1 vă spun că am ridicat şi restricţiile de trafic pe acest sector. Deci, aveţi toate pârghiile necesare să funcţionaţi şi să vă aprovizionaţi şantierele.  Ştiu că nu aveţi probleme cu plăţile din partea Companiei de Autostrăzi, că sunteţi mobilizaţi şi lucraţi în două schimburi, că aveţi front de lucru şi că puteţi da în trafic, anul acesta, obiectivul pe care lucraţi. Vremea vă permite să turnaţi asfalt şi vă rog să menţineţi ritmul de lucru. Problemele administrative, dacă mai sunt, vă rog să mi le aduceţi la cunoştinţă pentru a le rezolva cât mai repede. Am încredere că vă respectaţi termenele şi că românii vor putea utiliza acest sector de autostradă, în acest an”, a spus ministrul Lucian Bode.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL