Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LOVITURĂ dură pentru MIRCEA BADEA. Curtea de Apel a decis!

Friday, 03 June 2016, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Horia Georgescu a cerut despăgubiri în instanţă după ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" a folosit la adresa sa apelative precum "ochelărică", "giumbix", "onanist", "penibil" și "slugă băsistă".

În cererea de chemare în judecată, fostul preşedinte al ANI cerea daune de la Mircea Badea şi SC Antena 3 în cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine, viaţă privată, relatează Digi24.

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 1 şi s-a finalizat cu pierderea lui de către Mircea Badea. În decembrie 2013, Judecătoria a decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro şi că decizia trebuie să fie prezentată în cadrul emisiunii "În gura presei". În decembrie 2014, în faza apelului, Tribunalului București a redus suma pe care o are de plătiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) și a menținut decizia ca sentința să fie citită în emisiunea "În gura presei".

Hotărârea a fost atacată cu recurs. În urmă cu două zile, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile intentate, rămânând valabilă decizia luată la Tribunalul Bucureşti.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL