Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lovitură dură pentru Elena Udrea de la judecătorii din Costa Rica

Saturday, 03 November 2018, 08:29 Sursă: REALITATEA.NET

Un portal de știri din Costa Rica transmite această informație citând Ministerul Public din această țară (vezi aici).

Elena Udrea și Alina Bica solicitaseră înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar sau arestului la domiciliu, dar potrivit sursei citate, această solicitare a fost respinsă, astfel că ele rămân în arest.

Elena Udrea este închisă în închisoarea Vilma Curling, își poate vedea fiica nou-născută de două ori pe zi, scrie site-ul de știri LaTeja.cr., care citează Ministerul Justiţiei din Costa Rica. Elena Udrea este închisă în această închisoare, cunoscută sub numele de Păstorul cel Bun, din 3 octombrie.

Termenul pentru recursul la măsura arestului preventiv din Costa Rica fusese stabilit de judecători pentru data de 2 noiembrie.

Elena Udrea şi Alina Bica sunt arestate preventiv pentru 60 de zile, în Costa Rica, perioadă în care este efectuată procedura de extrădare în România, însă ambele au contestat măsura, informa Realitatea TV pe 19 octombrie.

La începutul lunii octombrie, fostul ministru al Turismului din România, Elena Udrea, a fost reţinută în Costa Rica, în baza unui mandat Interpol emis la cererea autorităţilor din ţara vecină.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL