Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Locuri de muncă pentru români în Europa. Salariu de 100 000 de euro pe an

Sunday, 03 May 2015, 11:33 Sursă: REALITATEA.NET

Danezii caută un medic specialist în patologie chirurgicală. Pot aplica românii care ştiu engleză foarte bine şi care au experienţă în domeniu. Salariul este de o sută de mii de euro pe an. Angajatorul oferă un curs gratuit de limbă daneză şi aveţi dreptul la un concediu de 6 săptămâni pe an.

 Nemţii caută 50 de asistente medicale care să lucreze în spitale şi aziluri. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată şi se lucrează în jur de 40 de ore pe săptămână. Pentru a aplica trebuie să aveţi o diplomă de absolvire a unei şcoli postliceale. Se caută atât persoane cu experienţă, cât şi fără.

Norvegienii caută doi bucătari pentru un restaurant cu specific indian. Pentru a aplica trebuie să ştiţi engleza. Salariul poate ajunge până la 43 de mii de euro pe an. Se caută persoane care au experienţă între 5 şi 10 ani. De asemenea, ar fi indicat să aveţi şi o diplomă de bucătar preparate indiene. [C4] Nemţii caută 15 persoane care să lucreze ca factori poştali. Salariul este de 24 de mii de euro pe an. Pentru a aplica trebuie însă să ştiţi bine să scrieţi, vorbiţi şi citiţi în germană. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL