Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Locul din România unde preţul gigacaloriei este cel mai mic din ţară

Thursday, 12 October 2017, 11:34 Sursă: REALITATEA.NET

 De săptămâna viitoare, locuințele motrenilor se vor încălzi, căci autoritățile locale promit că UATAA va porni căldura. Şi anul acesta, prețul gigacaloriei de la UATAA este cel mai mic din România.

Din 20 octombrie, locuințele a peste 6.000 de motreni, școlile, instituțiile publice și spațiile agenților economici se vor încălzi centralizat, căci UATAA va porni căldura.

Municipiul Motru este singura localitate din județul Gorj unde populația a rămas racordată la vechiul sistem de termoficare.

Potrivit reprezentanților Primăriei Motru, în acest moment există încheiate contracte pentru cărbune cu CEO, pentru păcură, dar și pentru vânzarea energiei produsă de unitate.

"Consiliul Local Motru a mentinut prețul gigacaloriei la 160 Ron pentru populație, exact ca și anul trecut, fiind cel mai mic preț din țară. Tot Consiliul Local Motru a decis ca în perioada 4-20 octombrie să aibă loc revizia pentru remedierea avariilor pe magistrală și în alte zone, după care să fie pornită centrala pentru furnizarea agentului termic și a apei calde", a declarat Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru, notează igj.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL