Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Mihaiu, prima reacţie după ce a fost implicat în dosarul lui Tăriceanu şi Olteanu

Thursday, 28 July 2016, 16:55 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul, fost guvernator al Deltei Dunării, a precizat, pentru Realitatea TV, că nu doreşte să facă alte precizări decât cele făcute pe pagina personală de Facebook, în care explică faptul că nu a ştiut şi nu a participat la acea "pretinsă tranzacţie".

Mihaiu a explicat:

"1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.
2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.
3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.
4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt "onorat" că "transferul" meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi :) ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..
5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal "sud-american" NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.
6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!", a conchis acesta, pe Facebook.

Potrivit legii, numirea guvernatorului Deltei Dunării se face de către premier, la propunerea ministrului Mediului.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL