Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea repară maşinile penitenciarului la Rahova

Wednesday, 03 July 2019, 14:05 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea va fi mecanic la penitenciarul Rahova. Fostul lider social-democrat, absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto, a obținut dreptul de a lucra la garajul auto, potrivit mai multor surse, citate de Realitatea TV.

„Liviu Dragnea e un om puternic și se va adapta. Am înțeles că acum așa cum e prevăzut în lege, că deținuții au dreptul să muncească, muncește la garajul auto. El fiind inginer, se va descurca. Sunt multe lucruri de făcut, dar nu știu să dau detalii”, a spus Codrin Ștefănescu, la postul tv Antena3.

La sfârșitul lunii iunie s-a mai aflat că fostul șef al PSD nu are statut de deţinut vulnerabil, adică are aceleași drepturi ca și ceilalți deținuți din Penitenciarul Rahova.

Dragnea, vizitat de Irina Tanase la Rahova. VIDEO

Membrii Comisiei pentru stabilirea și individualizarea regimului de executare a pedepselor au decis că Dragnea va executa pedeapsa de trei ani și jumătate în regim închis. Dar și că nu are nevoie de măsuri suplimentare de protecție, cu toate că a fost demnitar.

Regulamentele închisorilor din România permit ca foștii polițiști, procurori, demnitari sau persoanele implicate în anumite anchete cu grad ridicat de risc să-și ispășească pedeapsa separat.

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Decizia a fost data de un complet format din 5 judecatori.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL