Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea: ”Marți voi propune premierului noul ministru al Apărării”. Cine este favoritul pentru post

Sunday, 10 September 2017, 14:33 Sursă: REALITATEA.NET

"Marţi avem un Birou Permanent Naţional lărgit, unde voi propune premierului, din partea partidului, un nume şi ulterior să fie prezentat preşedintelui României", a spus Dragnea, scrie Agerpres.

Propunerea de ministru va fi prezentată şi preşedintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, ca partener în coaliţie, înainte de şedinţa BPN al PSD, a precizat Liviu Dragnea.

Potrivit Realitatea TV, un nume nou pe lista PSD cu propuneri pentru ministerul Apărării. Mihai Weber, președintele comisiei de control SIE, are cele mai mari șanse să fie propus de PSD pentru funcția de mininistru al Apărării. Funcție rămasă vacantă după demisia lui Adrian Tutuianu.

Mihai Weber este vicepreședinte al comisiei de Control SIE și vicepreședinte al comisiei de Apărare Pe lista scurtă se mai află și deputatul Ion Mocioalca, cel care a trădat la moțiunea de cenzură. Conducerea PSD va lua marți o decizie, marți, privind propunerea de ministru al Apărării.

Liderul social-democrat a negat posibilitatea unei crize la Ministerul Apărării Naţionale, precizând că ministrul interimar deţine toate competenţele funcţiei.

"Nu cred şi nu văd ce criză e. La Armată este un ministru interimar, are toate competenţele. Marţi va fi propus un ministru plin, nu poate să fie nicio criză. Nici măcar o criză financiară, pentru că banii sunt suficienţi la Ministerul Apărării; joi-vineri ar trebui să fie pregătiţi să facă plăţi către angajaţi", a arătat Liviu Dragnea.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL