Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum va ajunge litoralul românesc la 75 de minute de Cluj, Timișoara și Iași

Tuesday, 05 July 2016, 12:53 Sursă: REALITATEA.NET

Grupul Phoenicia se află în discuţii cu operatorul aerian TAROM pentru introducerea unor curse aeriene de la Cluj, Iași și Timișoara la Constanţa.

Deocamdată, preşedintele grupului, Mohammad Murad, negociază cu TAROM introducerea unei curse sezoniere care să lege Clujul de Constanţa şi care va aduce Transilvania la doar o oră de litoralul Mării Negre.

Surse din piaţă au declarat pentru Ziua de Cluj că negocierile dintre Grupul Phoenicia şi TAROM sunt extrem de avansate. Zborul Cluj-Bucureşti nu este doar foarte comod (durează 75 de minute), dar va avea şi un preţ foarte competitiv. Un bilet dus-întors va costa doar 130 de euro.

Plecările din Cluj spre Constanţa vor fi programate, cel mai probabil, în fiecare joi seara, la ora 23:00, cu aterizare pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu la ora 00:15. Zborul retur este programat duminică seara, la ora 00:15, din Constanţa, cu sosirea la Cluj la ora 01:30.

Turiştii cazaţi la hotelurile din Grupul Phoenicia (Phoenicia Luxury Hotel Mamaia, Phoenicia Holiday Resort Mamaia, Majestic Mamaia, Majestic Jupiter, Majestic Olimp, Perla Mamaia) care posedă un bilet de avion Constanţa-Cluj vor avea dreptul la „late check-out", adică vor putea elibera camerele doar seara, nu la ora 11 sau 12, cum se întâmplă de obicei.

Potrivit surselor din piaţă consultate de Ziua de Cluj, negocierile dintre Grupul Phoenicia şi TAROM vizează introducerea altor două zboruri către litoralul românesc: Timişoara-Constanţa, la 130 euro, şi Iaşi-Constanţa, la doar 120 euro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL