Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Risipă de bani! Licitația pentru revista primăriei Sectorului 1, câștigată de 2 firme cu 4 angajați

Thursday, 23 November 2017, 20:56 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unei notificari transmise participantilor de catre primaria condusa de Daniel Tudorache (PSD) si consultate de HotNews.ro, pana la solutionarea eventualelor contestatii ofertantul care a fost declarat castigator este asocierea dintre companiile SC Romprint Fusion SRL si SC Cross Media Premium SRL, cu valoarea totala (fara TVA) de  circa 9,4 milioane lei.

Pana in momentul publicarii acestui articol, Primaria Sectorului 1 nu a raspuns intrebarilor HotNews.ro pe aceasta tema.


Contactat de HotNews.ro, Mihnea Vasiliu, directorul general al Ringier Romania, una dintre companiile participante la licitatie, a confirmat ca a fost informat oficial in legatura decizia de selectare a asocierii Romprint Fusion - Cross Media Premium. 

Alegerea castigatorului a venit inainte sa expire termenul pentru evaluarea ofertei. Data limita initiala fusese stabilita pentru 20 octombrie, dar termenul a fost prelungit, intai, pana la 9 noiembrie, iar apoi pana la 15 decembrie. Participantii au fost informati, insa, zilele acestea in legatura cu ofertantul castigator. Mai multe pe hotnews.ro.

Edilul Tudorache va plăti 2,7 milioane de euro pentru revista sectorului 1


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL