Leo Iorga şi-a anulat toate concertele

Tuesday, 12 February 2019, 10:02 Sursă: REALITATEA.NET

Leo Iorga (54 de ani), diagnosticat cu cancer la plămâni, în urmă cu nouă ani, va suferi o nouă intervenţie chirurgicală, de data aceasta în Germania. 

Adaugă părerea ta

Leo Iorga a mai trecut prin alte cinci operaţii, de-a lungul timpului, în spitalele din ţară. Ca să facă rost de bani, Leo scosese la vânzare vila lui, de 200.000 €, din Eforie Nord, însă fără succes. Impresionaţi de drama artistului, prietenii şi fanii au pus mână de la mână, reuşind să strângă o sumă impresionantă, în doar câteva zile.

Leo Iorga şi trupa lui erau aşteptaţi pe 11 februarie să susţină un concert, la Berăria H. Din păcate, din cauza bolii, cunoscutul rocker a fost nevoit să anuleze recitalul, urmând ca în locul lui să urce pe scenă un alt artist celebru, Ducu Bertzi. Acesta a anunţat că îi va dona lui Leo tot onorariul:

“Radu Dragomir de la berărie ne-a spus că domnul Ducu Bertzi va cânta acolo în locul tatei şi va face acest gest. Nu putem decât să îi mulţumim, înseamnă foarte mult pentru noi”, a declarat Edy, fiul lui Leo Iorga, pentru Click!