Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LEGILE PUTERII | Viceprimarul Bădulescu: Cîțu bate câmpii, o să postez pe FB dovezile

Monday, 12 October 2020, 22:57 Sursă: Realitatea Plus

"Florin Câțu bate câmpii, vechiul RADET, actualmente Termoenergetica, a fost în insolvență și ceea ce nu a spus acest ministru este că toate plățile sunt supervizate de judecătorul sindic.

Ce nu mai spune dumnealui (F.Cîțu -N.R.) este că raportul despre care vorbește e un raport care indică niște chetiuni de încadrare contabilă.

Veți vedea, când voi pune pe contul meu de FB care sunt măsurile pe care le instituie cei 3 inspectori veniți de la Ministerul Finanțelor. CITAT din document: Echipa de inspecție a aplicat reprezentantului legal al municipiului București sancțiunea contravențională a avertismentului.

Deci aceasta este marea descoperire a domnului Cîțu care, în lipsă de idei se apucă și vorbește tot felul de chestii, minte cetățenii cum că echipele de control n-au fost lăsate să facă contolul," a afirmat Bădulescu, la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

Viceprimarul a mai afirmat că ancheta Inspecției economice din MF nu se poate finaliza penal.

"O abordare neprofesionistă a unui om care vrea să dezinformeze. Toată activitatea RADET a fost supravegheată de judecătorul sindic și singura instituție care poate indica că la acest moment există o fraudă la nivelul municipiului București este Curtea de Conturi."


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL