Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LEGILE PUTERII Nicușor Dan: Primăria Generală a boicotat, timp de 4 ani, achiziționarea de tramvaie

Thursday, 10 September 2020, 23:01 Sursă: Realitatea Plus

“În 2016, banii europeni pentru achiziționarea celor 100 de tramvaie existau, era nevoie de o cerere, însă Primăria a înțeles abia după 2 ani că are acești bani. A mai trecut apoi un an până a organizat o licitație în care  a favorizat, pe față, o firmă turcească în detrimentul unei firme românești Astra Arad. A fost o licitație cu dedicație, a fost un act de corupție, pe care Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor l-a blocat. În loc să accepte soluția, Primăria Generală a continuat atacul în Justiție, hotărâtă să apere licitația trucată, însă Curtea de Apel București a demascat acest act și a anulat atribuirea inițială către firma turcească,” a explicat Nicușor Dan.

Candidatul dreptei susține că, descumpănită de acest eșec, Gabriela Firea a încercat să însceneze o modernizare a parcului de tramvaie, printr-o prezentare la uzina STB.

“Ce a făcut primarul PSD?! A vrut să se ducă la uzina STB-ului și să prezinte un tramvai, decorat cu picăţele, pretinzând că l-a modernizat. Din fericire, există mulți oameni în STB care s-au săturat de ce se întâmplă acolo și care au anunțat că acele tramvaie pe care Primăria doar le-a vopsit în alte culori și le-a pus picățele roșii fuseseră modenizate în intervalul 2010-2015, toată “modernizarea” făcută fiind niște buline roșii puse la indicația Gabrielei Firea/“Elena Ceaușescu” a afirmat Nicușor Dan la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus. 

 

 

E o minciună că eu alș aelmina subvenția la transprtul public, când în acest moment Primăroia nu plătește subvenția, de aceea au atâtea datorii, iar dacă actuala conducere un o să mai existe transport, pentru că va duce în faliment STB, așa cum s-a întâmplat și cu fostul RADET

 

Ne-am întors la nivelul anilor ’90, la zvonistica din primii ani de după 90. În teatre s-a zvonit că voi desființa teatrele, eu am spus ca banii se vor acorda pe proiecte, selectare transparent, cu teatre independete

Noul an școlar

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL