Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LEGILE PUTERII| Monica Anisie: Am alocat peste 32 de milioane lei pentru școlile cu toalete în curte, s-au cheltuit doar 3,5 milioane

Tuesday, 06 October 2020, 07:15 Sursă: Realitatea PLUS

“Am moștenit o astfel de situație, însă trebuie să găsim și soluții, nu trebuie să ne raportăm tot timpul la ceea ce a fost. Am alocat, prin hotărâre de Guvern, peste 32 de milioane de lei pentru realizarea, în cadrul a 476 de unități de învățământ a toaletelor în interior. Știți câți bani au fost cheltuiți până la acest moment din primăvară și până acum? Vorbim de 3,5 milioane lei. Atât au solicitat autoritățile publice locale pentru realizarea acestor toalete în interior.

De aceea, prin OUG 144, au fost alocate fonduri pentru achiziționarea de containere sanitare. Aceasta reprezintă o soluție pe care trebuie, imediat, unitățile de învățământ, împreună cu autoritățile publice locale, să o implementeze. Este o soluție pentru ceea ce înseamnă sănătatea și siguranța copiilor noștri”, a conchis Monica Anisie, la Realitatea Plus, potrivit Realitatea de Bucuresti.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL