Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Legile puterii". Ministrul Muncii: Situația este gravă, o confirmă cifrele. Oamenii sunt panicați

Wednesday, 01 April 2020, 21:18 Sursă: Realitatea.net

"Situatia e grava. O confirma cifrele, viata de zi cu zi, orasele pustii, magazinele inchise. Oamenii sunt panicati, situatia e serioasa si nu avem cum sa nu observam fiecare dintre noi acest lucru. Sunt insa increzatoare ca aceia care isi vor mentine echilibrul si care vor intelege ca exista solutii pentru iesirea din criza, daca fiecare dintre noi respectam instructiunile autoritatilor, respectiv incercam sa contribuim pentru ca lucrurile sa iasa din blocajele economice in anumite sectoare, vom depasi mai usor aceasta perioada", a spus Violeta Alexandru, miercuri seara, in emisiunea "Legile puterii", la Realitatea PLUS.

Cu aceasta ocazie, ministrul Muncii a subliniat ca exista solutii pentru a lucra de la domiciliu sau prin telemunca.

"Daca nimeni nu mai vrea sa puna umarul, daca toti ne retragem si nu mai vrea nimeni sa contribuie, in mod evident nu va avea cine sa scoata lucrurile din situatia in care ne aflam. De aceea eu am toata increderea ca oamenii au inteles ca, sub toate masurile de protectie, trebuie sa sprijine prin tot ceea ce pot, prin competenta pe care o au, in domeniul in care lucrau pentru ca economia Romaniei sa mearga mai departe", a subliniat ministrul Muncii.

Totodata, Alexandru a precizat ca somajul tehnic se adreseaza "unor oameni pe care ne bazam sa repornim motoarele economiei dupa ce acest moment delicat trece".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL