Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Laura Bretan merge direct în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT

Saturday, 30 April 2016, 09:15 Sursă: REALITATEA.NET

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Pentru prima data la Romanii au talent, cei doi si-au ales momentul preferat din preselectii si au decis ca Laura Bretan sa ajunga in marea finala, alaturi de ceilalti 15 concurenti care vor fi alesi prin votul publicului si de cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu.

Concurenta de la Românii au Talent care a înnebunit publicul. Ce cântă ea în America

Laura Bretan este în prezent favorită la marele premiu de 120.000 după ce a ridicat sala în picioare, iar cei patru juraţi s-au  dus pe scenă să o felicite.

Laura Bretan este de origine romana, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Are 13 ani si locuieste in Chicago.

Canta de la patru ani, indrumata de profesorul de muzica roman, stabilit in Chicago, Cristian Dumetrana, este cantareata de opera, dar interpreteaza in spectacole si alte genuri, precum pop, soul sau chiar jazz. Talentul sau a starnit interes si in presa de peste ocean, tanara aparand in reportaje difuzate de ABC si CBS. Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria ‘’Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani’’, a castigat concursurile ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani, ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ si ‘’New York City’s Apollo Theater’’. Mai mult, a cantat in duet si cu tenorul John McDermott, scrie agentiadepresamondena.com.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL