Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lars von Trier va realiza un serial TV în limba engleză

Monday, 01 September 2014, 18:28 Sursă: REALITATEA.NET

Informaţiile despre noul proiect al lui Lars von Trier au fost făcute publice de producătorul Louise Vesth, de la Zentropa - compania de film a regizorului danez -, în timpul unei conferinţe de presă pentru "Nymphomaniac Vol. II", care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia (27 august - 6 septembrie).

În urmă cu 20 de ani, Lars von Trier a stabilit noi standarde pentru serialele TV cu producţia "The Kingdom", care s-a bucurat de succes la nivel mondial şi a condus la crearea mişcării cinematografice Dogme 95. Aceasta a fost iniţiată în 1995 ca reacţie la utilizarea masivă a efectelor speciale în producţiile cinematografice şi apără "estetismul şi puritatea", promovând folosirea cadrelor naturale, pentru susţinerea unei "sobrietăţi realiste". Cineaştii danezi Soren Kragh-Jacobsen, Kristian Levring, Lars von Trier şi Thomas Vinterberg sunt fondatorii mişcării Dogme 95.

"The house that Jack built" va fi produs de Louise Vesth, de la Zentropa Group, producător executiv fiind Peter Aalbæk Jensen. Producţia va fi dezvoltată în colaborare cu Denmarks Radio, iar producător executiv va fi Piv Bernth, scrie mediafax.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL