Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CE de JUDO. Monica Ungureanu a câştigat medalia de bronz la categoria 48 kg

Thursday, 20 April 2017, 13:37 Sursă: REALITATEA.NET

Monica Ungureanu s-a luptat pentru medalia de bronz cu sportiva din Israel, Noa Minsker. Disputa de pe tatami a fost una pe muchie de cuțit, cu un final îndelung aşteptat. Monica s-a impus în prelungiri şi a răzbunat eşecul din semifinale în faţa rusoaicei Irina Dolgova.

"Sunt foarte fericită, mă bucur mult pentru acest rezultat, este o medalie muncită, am avut un meci greu pentru bronz, dar a meritat efortul si sunt foarte fericită. Acum mă pregătesc pentru Campionatul Mondial, dar până atunci o să mai avem câteva turnee de verificare, în Rusia unul, și unul în China", a spus MONICA UNGUREANU.

"Monica Ungureanu a câştigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, după un meci decis în prelungiri. Aşadar, a fost un început cu dreptul pentru echipa României, la Varşovia", a spus TEO AVRAMESCU, directorul Judo for Romania.

Monica a reuşit să se califice prin ippon în semifinale, după ce a învins-o pe ucraineanca Maryna Cherniak. Nu acelaşi noroc l-a avut Alexandra Pop, care a pierdut în primul tur, în faţa portughezei Maria Siderot.

După o victorie în faţa unguroaicei Reka Pupp, Larisa Florian a pierdut în sferturi, în faţa portughezei Joana Ramos. Aceeaşi sportivă care a învins-o şi pe Andreea Chiţu, la categoria 52 de kilograme. Nici în recalificări nu i-a surâs norocul Larisei Florian. Judoka de 21 de ani a pierdut şansa la medalia de bronz în ultimul meci.

Aproape 370 de sportivi din 41 de ţări participă la Campionatele Europene de Judo de la Varşovia. România este prezentă cu 11 sportivi la concursul individual. Iar la întrecerea pe echipe de duminică se va alătura Laszlo Szoke, la categoria 66 de kilograme masculin.

 

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL