Lac amenajat ilegal în Delta Dunării. Ce urmează după ancheta Realitatea TV?

Sunday, 14 September 2014, 17:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ancheta Realitatea TV a demonstrat la începutul acestei săptămâni cum preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a ridicat un hotel de lux în zona protejată a Deltei Dunării fără a respecta legea.

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu a vândut între timp hotelul de lux omului de afaceri Marin Gostin. Acesta a continuat bătaia de joc la adresa legii şi a Deltei Dunării şi şi-a amenajat un lac în apropierea hotelului. Autorităţile locale au aflat de la jurnaliştii Realitatea TV despre existenţa acestuia.

Cu toate că se vede din satelit că în apropierea hotelului a fost amenajat acest lac, niciuna din autorităţile locale nu l-a văzut. Iar guvernatorul Deltei Dunării, fostul prefect de Tulcea, Lucian Simion, nu înţelege de ce ar trebui să vadă astfel de nereguli.

După ce Realitatea TV a prezentat toate aceste ilegalităţi, corpul de control al ministrului mediului a fost trimis la Autoritatea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării pentru a afla de ce nimeni nu a verificat, timp de 10 de ani, acest hotel, construit într-o zonă protejată.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIU