Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La ce vârstă se maturizează, cu adevărat, bărbații? E ÎNFRICOȘĂTOR!

Tuesday, 05 February 2019, 13:23 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit studiului, vârsta la care bărbații sunt, cu adevărat, maturi este de 54 de ani!!! Conform The Telegraph, presiunile societății, legate de o carieră împlinită ori de întemeierea unei familii, îi sperie cel mai mult pe bărbați, iar următoarea lor teamă majoră este legată de faptul că ar putea cheli.  

Realizat pe un eșantion de 1000 de bărbați, studiul a mai scos la iveală că abia după vârsta de 54 de ani bărbații se simt împliniți, se simt responsabili cu adevărat și se descriu ca fiind „oameni serioși”. Aceasta este și vârsta la care bărbații simt că au atins un anumit nivel de stabilitate financiară și se descriu ca fiind încrezători în ei înșiși. 

Același studiu a indicat și că bărbații scapă de complexe la 54 de ani. Nu le mai pasă atât de mult de presiunile societății atunci când vine vorba de felul în care arată, de statutul lor social sau de viața lor personală – fie că au reușit să-și întemeieze o familie, fie că nu. Unul dintre specialiștii care au coordonat studiul a declarat pentru The Telegraph că nu e deloc surprinzător faptul că bărbații se maturizează abia la această vârstă.

„Speranța de viață a crescut, costurile vieții au crescut, bărbații fac acum copii mai târziu în viață sau nu îi mai fac deloc, drept urmare și modul în care privim viața s-a schimbat. Avem așteptări mai mari de la noi înșine, iar societatea pune o presiune și mai mare pe noi. E normal ca bărbaților să le ia mai mult timp pentru a se simți mulțumiți și cu adevărat maturi”. 

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL