Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru Emmanuel Macron

Wednesday, 12 December 2018, 11:01 Sursă: REALITATEA.NET

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe pentru Emmanuel Macron, în urma atacului armat care a avut loc la Strasbourg.

Adaugă părerea ta

Redăm mai jos comunicatul remis de Administrația Prezidențială către realitatea.net:

"Mesaj de condoleanțe transmis Președintelui Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a adresat miercuri, 12 decembrie a.c., un mesaj de condoleanțe Președintelui Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron, în urma tragicului atac armat care a avut loc la Strasbourg.

„Am aflat cu profundă indignare despre tragicul atac armat care a avut loc în seara zilei de 11 decembrie 2018 în centrul orașului Strasbourg, soldat cu pierderi de vieți omenești și răniți.

Doresc să transmit, în numele poporului român și al meu personal, condoleanțe familiilor îndoliate și însănătoșire grabnică celor răniți.”, se arată în mesajul Președintelui României.

Preşedintele Klaus Iohannis a exprimat, totodată, compasiunea și solidaritatea poporului român cu suferința prin care trece în acest moment națiunea franceză, subliniind că România este alături de Franța în lupta împotriva celor care atentează la viața oamenilor nevinovați și la modul de viață al societăților noastre".