Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis l-a sunat pe Alex Cumpănaşu şi l-a întrebat ceva foarte important

Friday, 30 August 2019, 19:43 Sursă: REALITATEA.NET

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că a avut un dialog telefonic cu Klaus Iohannis în care au vorbit de cazul de la Caracal. Președintele l-ar fi rugat pe unchiul Alexandrei să transmită condoleanțe familiei și că va analiza solicitările făcute de Cumpănașu.

"Am avut o discuție telefonică, la o săptămână după ce a început această nenorocire. L-am contactat pe președinte. Dânsul este foarte ocupat în general, nu știu ce face dar este foarte ocupat și nu am pus la îndoială faptul că este un om ocupat. Mi-am folosit dreptul de petiționare, am trimis o petiție pe adresa Președinției. M-a sunat o domnișoară de acolo să mă roage să discut cu un consilier și i-am spus că, din păcate, trecând prin CSAT, informațiile pe care eu le dețin nu i le pot da unui consilier.

Motiv pentru care la o zi sau două m-a sunat domnul Iohannis. M-a rugat să transmit condoleanțe familiei Alexandrei și mi-a spus că va analiza solicitările mele. A fost informat așa cum am fost toți informați, cred eu, de către aceste instituții infecte", a declarat Alexandru Cumpănașu la postul TV Antena 3.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL