Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Kelemen Hunor și Theodor Paleologu, umăr la umăr în turul doi

Friday, 20 September 2019, 19:54 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat de jurnalişti pe cine vede în turul doi al alegerilor prezidențiale, preşedintele UDMR a afirmat: „Pe Theodor Paleologu şi pe mine. Ar fi un tur doi cum nu a avut România de 30 de ani”, potrivit agerpres.ro.

Kelemen Hunor s-a aflat, vineri, la Constanţa, unde a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai minorităţilor naţionale, iar la sfârşitul acesteia a anunţat că va depune la Biroul Electoral Central cele aproximativ 270.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

Legat de candidatura sa la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor a spus că viziunea lui „nu este pentru maghiari, este pentru toţi cetăţenii României”.

„Este şi pentru români, şi pentru maghiari, şi pentru tătari, şi pentru turci, şi pentru evrei, şi pentru romi şi pentru toată lumea. Sper că voi reuşi să-i conving şi pe români că cea mai bună soluţie, cel puţin până în turul doi, este să mă voteze pe mine. Aţi încercat cu români, nu eraţi mulţumiţi, aţi încercat şi cu Iohannis, văd că există o oarecare nemulţumire, putem să continuăm pe acest drum. Încercaţi şi cu mine şi veţi vedea că va fi mult mai bine decât cu oricare dintre aceşti preşedinţi de până acum”, a spus Kelemen Hunor.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL