Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Justin Bieber i-a înfuriat rău pe fanii lui Prince! Ce comentariu nepotrivit a postat pe Instagram

Sunday, 24 April 2016, 09:39 Sursă: REALITATEA.NET

ntreaga lume deplânge moartea prematură a superstarului Prince, după ce a fost anunţat decesul surprinzător al artistului în vârstă de 57 de ani, scrie Mediafax.

În stare de şoc, artiştii îşi exprimă durerea pe reţelele de socializare şi deplâng dispariţia prematură a lui Prince, dar nu toate comentariile sunt laudative.

Justin Bieber a înfuriat fanii copleşiţi de durere, postând un comentariu insensibil pe Instagram.

Comentariul era un răspuns la omagiul adus regretatului Prince de către muzicianul rock şi soul Andrew Watt, care şi-a exprimat durerea, spunând că este devastat de pierderea "ultimului artist măreţ în viaţă".

Bieber nu a fost de acord cu declaraţia lui Watt, aşa că i-a răspuns prompt: "Ei, bine nu a fost ultimul artist măreţ".

Unii fani au sugerat că Justin făcea referire la propria persoană, unul dintre aceştia scriind: "Sigur, Bieber nu se pune la socoteală în panteonul ultimilor artişti măreţi în viaţă, nu?".

"Asta e complet de râs! Nici măcar nu este unul dintre cei mai buni artişti contemporani, darămite să ajungă la statutul de legendă. Mă îndoiesc că va ajunge vreodată la un asemenea statut", a fost un alt mesaj de pe reţeaua de socializare.

"Nu mă interesează dacă Justin se referea la el când a făcut acel comentariu, ideea este că a fost ATÂT de lipsit de respect! Tot ce trebuia să zică era RIP Prince", a comentat un alt utilizator.

Comentariul cântăreţului în vârstă de 22 de ani a stârnit o discuţie aprinsă între utilizatorii ofensaţi şi cei care îi luau apărarea, generând peste 2.000 de comentarii şi replici.

Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreţ, compozitor, actor şi multi-instrumentalist american. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovaţiile aduse în industria muzicii, dar şi pentru munca sa eclectică, prezenţa scenică excentrică şi stilul vocal unic. A fost văzut ca un pioner al "sunetului Minneapolis". Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL