Jurnalistul Deutsche Welle Petre Iancu: ”Liviu Dragnea vrea să acapareze serviciile”

Sunday, 04 February 2018, 17:37, Sursă: REALITATEA.NET

Atacul puterii la SPP arată că Liviu Dragnea vrea să acapareze serviciile. Așa susține într-un editorial jurnalistul Deutsche Welle Petre Iancu. Acesta este de părere că Parlamentul se pregătește și el să instituie statul totalitar.

Adaugă părerea ta

”M-a frapat intensitatea atacurilor la serviciile secrete. Serviciile secrete românești sunt menite sa apere statul de drept și democratia, ăsta este scopul lor”, explică Petre Iancu, jurnalist Deutsche Welle, pentru Realitatea TV.

Jurnalistul Petre Iancu a condamnat atacurile la adresa serviciilor secrete lansate de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi a precizat şi care este scopul final.

”Atacurile la adresa serviciilor din partea lui Dragnea sau a colegului său care conduce Senatul, Tăriceanu, putem deduce destul de clar ce anume urmăresc. Ne aflam sub prologul, să spun așa, a atacării serviciilor care se afla sub altă autoritate decat a Parlamentului. E și Parlamentul și Guvernul care îl susține, e și Justitia pe care și-o supune controlulului”, observă Iancu.

Jurnalistul Deutsche Welle a tras şi o concluzie.

”Parlamentul se pregătește să devină o dictatură a majorității, o dictatură care poate foarte bine să instituie statul totalitar în baza ideologiei statului paralel pentru ca în felul acesta poate să devina totul la un loc și președinte și guvern și justiție și securitatea care te intercepteaza”, mai spune jurnalistul.