Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Județul Giurgiu: Cum s-a răzbunat un primar pe localnicii care nu l-au votat: le-a scos băncile și becurile de la porți!

Thursday, 01 October 2020, 12:47 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Primarul susținut de PNL a trimis un excavator și le-a scos oamenilor banca de la poartă, ca pedeapsă, pentru că ar fi spus despre el că n-a făcut nimic în localitate. Edilul și-a recunoscut fapta, dar a spus că va pune banca la loc.

,,Le-am luat becul și banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Țepeș am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două școli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la școli, am parc în mijlocul comunei, am părculețe la fiecare școală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, și ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat. I-am luat și eu o bancă și un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%. Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine și banca și becul la loc, pentru că le-au văzut”, a declarat primarul. Citește continuarea pe realitateadegiurgiu.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL